İSTANBUL FARE İLAÇLAMA

İSTANBUL FARE İLAÇLAMA

İstanbul fare ilaçlama uygulamalarımızda, son kalite ilaçlarımızla, hız kesmeden hizmetlerimize devam etmekte ve fare sorunlarını hemen ortadan kaldırmaktayız.

İlaçlarımız Sağlık Bakanlığı onaylı ve Dünya Sağlık Örgütü onaylı ilaçlardır ve biyosidaldir.

İlaçlarımızın insan sağlığına hiçbir zararı yoktur ve son kalite ilaçlarımız ilaçlama alanında hiçbir leke, iz bırakmaz.

Fare ilaçlama

Fare ile karşılaşılan her alanda titizlikle ilaçlama uygulaması gerçekleştiririz.

Fabrikalar, ofisler, çağrı merkezleri, evler, bahçeler, apartmanlar, villalar, yazlıklar, lojmanlar, şantiyeler ve daha her alanda, son kalite ilaçlarımız ve profesyonel fare ilaçlama uygulamalarımız ile tüm müşterilerimizin sorunlarını gideririz.

Fare ilaçlama uygulamalarımızı en uygun yöntem olan istasyon yöntemi ile gerçekleştiriyoruz.

İstasyon İlaçlama

İstasyon diye adlandırdığımız kapalı kilitli ve içerisine sadece farelerin girebileceği şekilde tasarlanan kutular vardır.

Bu kutuların içerisine zehirli yemler yerleştiriyoruz, bu zehirli yemlerden fareler mutlaka yerler ve asla karşı koyamazlar.

Bu zehirli yemlerden bir parça bile yiyen fareler ciddi bir şekilde su içme ihtiyacı duyarlar ve kanalizasyonlara gidip buralarda su içerler. Fare su içtiği yerde anında kan zehirlenmesinden ölür.

İstasyon uygulamalarımız sayesinde fare ilaçlama uygulamalarımızda her zaman kesin sonuç alırız ve tüm müşterilerimizden tam puan alırız.

İstasyon fare ilaçlama uygulamalarımızda istasyon yönteminin uygulanamayacağı alanlara yemleme uygulaması gerçekleştiririz. İstasyon ve yemleme uygulamalarımız kemirgenler için en etkili yöntemlerdir.

İstanbul fare ilaçlama uygulamalarımız ile fare sorularına tüm İstanbul’da çözüm getiriyoruz.

Farelerden kurtulmanız artık çok kolay.

Bir telefon kadar uzağınızda İstanbul’un en iyi ilaçlama firması!

Fare sorunlarınızın kısa süre içerisinde bitmesi için bizleri arayın.

Fare ilaçlama uygulamalarımızı istediğiniz gün ve saatlerde gerçekleştirebiliriz.

Farelerden kurtulmak için bize günün her saati ulaşabilirsiniz.

Sadece İstanbul değil, Ankara İzmir Kocaeli ve Sakarya’da da fare ilaçlama uygulamalarımızla profesyonel hizmet veriyoruz.

Bizleri arayın fare sorununuzu çözelim.

BÖCEK İLAÇLAMA - FARE İLAÇLAMA

Birim Böcek İlaçlama, olarak, İstanbul, Kocaeli ve Sakarya'ya bağlı tüm ilçelerde, böcek ilaçlama ve fare ilaçlama (kemirgen) hizmeti veren bir ilaçlama şirketiyiz. Dürüst, disiplinli, çağdaş, deneyimli ve birikimli bir şekilde faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.

Profesyonel Böcek İlaçlama Hizmetleri

İlaçlama çalışmalarında Dünya Sağlık Örgütü onaylı ilaç kullanarak insana ve doğaya zararsız buna karşılık böcekler ve kemirgenlere karşı mücadelede tam sonuç verecek nitelikte hizmet vermekteyiz.

Müşteri Memnuniyeti

Tüm hizmetlerimizde müşteri memnuniyetini her şeyin üzerinde tutuyoruz. İlaçlama servisi hizmetlerinden yararlanmak için çağrı merkezimiz den randevu ve ilaçlama konusunda 7/24 detaylı bilgi alabilirsiniz.

Hakkımızda

İstanbul, Kocaeli ve Sakarya’da böcek ve kemirgen ilaçlama hizmeti veren kurumsal bir şirketiz.

İlaçlamada, Dünya Sağlık Örgütü (WHO) ve Sağlık Bakanlığı onaylı, insan ve doğaya zararsız, buna karşılık böcek ve kemirgenlere karşı mücadelede kesin sonuç veren ilaçlar kullanmaktayız.

Haşereler ile mücadeleyi, çağdaş, güvenli, ekonomik, garantili, uygun ekipman ve ilaç kullanımı konusunda uzman kadromuzla, yerine getirmekteyiz.

İlaçlama faaliyetlerini, dünya ölçeğinde sürdüren şirketimize her türlü bilgi ve destek için 7/24 ulaşabilirsiniz.

0850 808 8711

info@birimilaclama.com

İletişim

İstanbul, Kocaeli ve Sakarya'ya bağlı tüm ilçelerde, 7/24 kaliteli, güvenli ve garantili ilaçlama için hizmetinizdeyiz!

error: İçerik korumalıdır!