Kalorifer Böceği


Kalorifer Böceği,

Kalorifer böceği, çok farklı ortamlara adapte olup yaşayarak hızla çoğalabilmektedirler. En kısa sürede kalorifer böceği ilaçlama firmaları ile anlaşmak gerekmektedir. Beslenmelerini insanların yiyecekleri üzerinden gerçekleştiren bu böceklerden, doğru ilaçlama yöntemlerini uygulayan ilaçlama şirketleri ile gerekli müdahaleyi sağlayarak, kurtulabilirsiniz.

Kalorifer Böcekleri Hangi Alanlara Yuva Oluştururlar?

Kalorifer böceği, çoğunlukla bina içlerinde nemli ve ılık ortamları yaşamak ve yuvalanmak üzere tercih eder. Salgıladıkları kendilerine özgü kokular ve bıraktıkları dışkıları aracılığı ile diğer kalorifer böceklerine su ve besin kaynakları ile yuvalarının yerini bildirirler. Kalorifer böceği ilaçlama, radyasyon dâhil birçok öldürücü koşula direnç gösterebilen kalorifer böcekleri 1 ay boyunca hiçbir şey yemeden hayatta kalabilme özelliğine olan bu böceklerden kurtulmanın tek yoludur. Yaşam alanlarınızda bu haşerelere rastladığınızda acilen, ilaçlama yaptırmanız gerekmektedir. Kalorifer böceği ilaçlama firması olarak, en ekonomik ilaçlama fiyatları ile kalorifer böceklerine %100 garantili ilaçlama uygulaması yapmaktayız.

 Kalorifer böceği, genellikle geceleri aktif olan kalorifer böceği sık sık yer değiştirme ve hızlı hareket etme özelliği nedeni ile en güç böcek türleri arasındadır. Küçük bedenlerinde birçok bakteri türünü bulundururlar. İnsan sağlığı için büyük risk oluşturan bu haşerelerden korunmak için, ilaçlama oldukça gerekli bir uygulamadır. Evlerde mutfak, banyo, lavabo ve tuvalet gibi bölümleri tercih eden kalorifer böcekleri en küçük duvar çatlaklarından dahi sızabilme özelliğine sahiptirler. Havalandırmalar, kalorifer boruları, küvetler gibi birçok alan ev ya da işyeri gibi mekânlara girme yollarıdır. Kalorifer böceği servisleri, tüm alanlarda gerekli tüm müdahaleyi yapmaktadırlar.

Kalorifer böceği, diğer haşere türlerine göre daha dayanıklı yapıya sahiptir. Özellikle böceğin yaşam ve yuvalanma alanı mekâna giriş alanları detaylandırıldıktan sonra ilaçlama çalışması başlatılmalıdır. Kalorifer böceği ilaçlama uygulaması için diğer bir aşama da böcek yumurtaları ile mücadeledir.

Kalorifer Böceklerin İnsanlara Bulaşan Önemli Hastalıklar

Kalorifer böcekleri parazit olmamakla birlikte diğer birçok çeşitli hastalık etkenlerine mekanik taşıyıcılık veya ara konaklık yapmaktadırlar. Kalorifer böcekleri tarafından taşınan mikroorganizmalar nedeni ile oluşan hastalık türlerinin en bilinenleri kolera, tifo, verem gibi birçok tehlikeli hastalıktır. Bunların yanı sıra basilinin, Entamoeba coli, E. histolyrica, Balantridium coli, Giardia intestinalis kistlerinin yayılmasında da kalorifer böceği mekanik taşıyıcı olarak aktif rol oynamaktadır.

En tehlikeli haşere gurubu içinde yer alan kalorifer böcekleri insan sağlığı açısından yüksek risk oluşturan birçok hastalığın taşıyıcıları konumundadır. Kolaylıkla insanların yaşam alanlarına sızan bu haşere türü ile etkin mücadele ancak profesyonel anlamda kalorifer böceği ilaçlama uygulaması ile mümkün olmaktadır.

Müşteri temsilcilerimizden 7/24 kalorifer böceği, ilaçlama teknikleri ve uygulaması ile ilgili bilgi alabilirsiniz.

Birim Böcek İlaçlama, Garantili, Güvenli, Kaliteli Hizmet.

BÖCEK İLAÇLAMA - FARE İLAÇLAMA

Birim Böcek İlaçlama, olarak, İstanbul, Kocaeli ve Sakarya'ya bağlı tüm ilçelerde, böcek ilaçlama ve fare ilaçlama (kemirgen) hizmeti veren bir ilaçlama şirketiyiz. Dürüst, disiplinli, çağdaş, deneyimli ve birikimli bir şekilde faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.

Profesyonel Böcek İlaçlama Hizmetleri

İlaçlama çalışmalarında Dünya Sağlık Örgütü onaylı ilaç kullanarak insana ve doğaya zararsız buna karşılık böcekler ve kemirgenlere karşı mücadelede tam sonuç verecek nitelikte hizmet vermekteyiz.

Müşteri Memnuniyeti

Tüm hizmetlerimizde müşteri memnuniyetini her şeyin üzerinde tutuyoruz. İlaçlama servisi hizmetlerinden yararlanmak için çağrı merkezimiz den randevu ve ilaçlama konusunda 7/24 detaylı bilgi alabilirsiniz.

Hakkımızda

İstanbul, Kocaeli ve Sakarya’da böcek ve kemirgen ilaçlama hizmeti veren kurumsal bir şirketiz.

İlaçlamada, Dünya Sağlık Örgütü (WHO) ve Sağlık Bakanlığı onaylı, insan ve doğaya zararsız, buna karşılık böcek ve kemirgenlere karşı mücadelede kesin sonuç veren ilaçlar kullanmaktayız.

Haşereler ile mücadeleyi, çağdaş, güvenli, ekonomik, garantili, uygun ekipman ve ilaç kullanımı konusunda uzman kadromuzla, yerine getirmekteyiz.

İlaçlama faaliyetlerini, dünya ölçeğinde sürdüren şirketimize her türlü bilgi ve destek için 7/24 ulaşabilirsiniz.

0850 808 8711

info@birimilaclama.com

İletişim

İstanbul, Kocaeli ve Sakarya'ya bağlı tüm ilçelerde, 7/24 kaliteli, güvenli ve garantili ilaçlama için hizmetinizdeyiz!

error: İçerik korumalıdır!