Ev İlaçlama

Ev İlaçlama,

Çok çabuk üreyerek bütün alana yayılabilen haşereler; kapalı alanlara kolaylıkla girebilmektedir.

Kirli alanlarda yaşayarak bakteri ve mikrop taşıyan bu zararlı canlılar, temiz ve hijyenik alanlarda da hızlı bir şekilde ürer. Dolayısıyla, haşerelerden korunmak için temiz alanlar oluşturmak yeterli değildir. Özellikle yaz aylarında üreyen ve hemen her alanda görülebilen haşereler ile mücadele için etkili böcek ilaçları kullanılmalı ve profesyonel şekilde ilaçlama yapılmalıdır. Ev ilaçlama, bireysel teknikler ya da basit ilaçlar kullanılarak yapılamayacağı gibi, Sağlık Bakanlığı onayına sahip olmayan ilaçlama şirketleri aracılığı ile de yapılmamalıdır. Zira, kalitesiz ya da kimyasal nitelik arz eden böcek ilaçları, haşere ya da kemirgenler ile mücadele için başarı sağlamayacağı gibi; astım, bronşit veya nefes darlığı gibi solunum yolu problemleri ile alerjik reaksiyonlara yol açabilmektedir.

Ev ilaçlaması, tüm böcek ve fare türleri için önlem oluşturmak ve ortamı dezenfekte etmek için de yapılabilir. Zararlı canlılardan kurtulmak ve kapalı alanlara haşere girişini engellemek için düzenli olarak yılda en az bir kez yapılması şart olan böcek ilaçlama işlemleri için profesyonel böcek ilaçlama şirketleri tarafından yardım almak gereklidir. Etkili böcek ilaçları ile modern yöntemler kullanılarak yapılması gereken haşere ilaçlaması, yanlış ilaçlar ya da amatör yöntemler ile yapıldığında onulmaz zararlara yol açabilmektedir. Bu nedenle böcek ya da fare ilaçlama yapılırken, dikkatli davranılmalı ve profesyonel olmayan ilaçlama şirketleri ile çalışılmamalıdır. İstanbul’da özellikle Şişli böcek ilaçlama hizmetini güvenle alabilirsiniz.

Kemirgenler, zehirli haşereler ile pire ve tahtakurusu gibi parazitler de yaşam alanlarında görülebilmektedir. İnsan sağlığını doğrudan tehdit eden bu zararlılara karşı, zamanında önlem almak ve ilaçlama uygulamasını ertelememek son derece önemlidir. Özellikle ağaçlık alanlara yakın evlerde sıklıkla karşılaşılan akrep ya da çıyan gibi zehirli haşereler ile bireysel mücadele, felç gibi ciddi reaksiyonlara yol açabildiği gibi, ölümlere de neden olabilmektedir. Dolayısıyla, böcek ilaçlama uygulamalarında amatör yöntemlere başvurulmamalı ve ilaçlama konusunda uzman olan firmalardan yardım alınmalıdır.

Kokulu ya da kokusuz sıvı ilaçla yapılan ev ilaçlama, insan sağlığına hiçbir zarar vermez. Kaliteli haşere ilaçları ile yapılan uygulamalar, zararlılara karşı etkili çözüm sağlayacağı gibi ortamdaki mikroorganizmaların da yok olmasını sağlayacaktır. Sıvı böcek ilaçları ile yapılabildiği gibi jel ya da katı formda bulunan haşere ilaçları ile de gerçekleştirilebilen ev ilaçlaması, kaliteli böcek ilaçlama şirketleri tarafından yapıldığında, sağlıksal sorun yaratmayacağı gibi, evdeki eşyalara da hiçbir zarar vermeyecektir.

Haşere ve kemirgenler ile mücadelede uzman, profesyonel hizmet veren Birim İlaçlama, evlerde görülen zararlı canlılara karşı etkili uygulamalar yapmaktadır. Ekonomik ev ilaçlama fiyatları ile garantili böcek ilaçlama uygulamaları yapan Birim böcek ilaçlama, alanında uzman ilaçlama elemanları ile 7 gün 24 saat hizmet vermektedir.

Birim Böcek İlaçlama, Ev İlaçlama da Kesin Çözüm.

BÖCEK İLAÇLAMA - FARE İLAÇLAMA

Birim Böcek İlaçlama, olarak, İstanbul, Kocaeli ve Sakarya'ya bağlı tüm ilçelerde, böcek ilaçlama ve fare ilaçlama (kemirgen) hizmeti veren bir ilaçlama şirketiyiz. Dürüst, disiplinli, çağdaş, deneyimli ve birikimli bir şekilde faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.

Profesyonel Böcek İlaçlama Hizmetleri

İlaçlama çalışmalarında Dünya Sağlık Örgütü onaylı ilaç kullanarak insana ve doğaya zararsız buna karşılık böcekler ve kemirgenlere karşı mücadelede tam sonuç verecek nitelikte hizmet vermekteyiz.

Müşteri Memnuniyeti

Tüm hizmetlerimizde müşteri memnuniyetini her şeyin üzerinde tutuyoruz. İlaçlama servisi hizmetlerinden yararlanmak için çağrı merkezimiz den randevu ve ilaçlama konusunda 7/24 detaylı bilgi alabilirsiniz.

Hakkımızda

İstanbul, Kocaeli ve Sakarya’da böcek ve kemirgen ilaçlama hizmeti veren kurumsal bir şirketiz.

İlaçlamada, Dünya Sağlık Örgütü (WHO) ve Sağlık Bakanlığı onaylı, insan ve doğaya zararsız, buna karşılık böcek ve kemirgenlere karşı mücadelede kesin sonuç veren ilaçlar kullanmaktayız.

Haşereler ile mücadeleyi, çağdaş, güvenli, ekonomik, garantili, uygun ekipman ve ilaç kullanımı konusunda uzman kadromuzla, yerine getirmekteyiz.

İlaçlama faaliyetlerini, dünya ölçeğinde sürdüren şirketimize her türlü bilgi ve destek için 7/24 ulaşabilirsiniz.

0850 808 8711

info@birimilaclama.com

İletişim

İstanbul, Kocaeli ve Sakarya'ya bağlı tüm ilçelerde, 7/24 kaliteli, güvenli ve garantili ilaçlama için hizmetinizdeyiz!

error: İçerik korumalıdır!