Fırın İlaçlama

     Fırın İlaçlama,

Böcek ve kemirgen türleri çoğunlukla sıcak ve nemli ortamlarda görülürler. Gıda üretim merkezleri mutlaka hijyenik ve sağlıklı ortamlar olmalıdır. Haşere ve kemirgenlere karşı periyodik olarak fırın ilaçlama uygulaması yapılmalıdır. Yasal olarak gıda üretim merkezlerinin periyodik ilaçlama zorunluluğu bulunmaktadır. Hamam böceği türleri ile gümüş böceği ve tespih böceği gibi gider haşereleri ekmek fırınlarında en sık görülen zararlıların başında gelir. Bununla birlikte, fare sorununa da ekmek fırınlarında sıklıkla rastlanır. İstanbul ve Kocaeli nin her bölgesine fırın ilaçlama hizmeti alabilirsiniz
Fırın ilaçlama işlemlerinde sıvı ilaçlar daha sık kullanılır. Ancak gıda maddelerinin çok fazla olduğu bu alanlarda buharlama yöntemi yerine püskürtme tekniği kullanılmaktadır. Haşere ilaçları, gıda maddeleri ile temas ettiğinde zehirleme tehlikesi yarattığından, gıda üretimi yapılan alanlarda jel ilaçlar ya da katı formdaki böcek ilaçları daha fazla tercih edilmektedir. Dikkatli ve profesyonel biçimde yapılması gereken fırın ilaçlama, bireysel yöntemler ile uygulandığında da önemli sorunlara yol açmakta ve gıda zehirlenmelerine neden olabilmektedir. Bu nedenle ilaçlama işlemi, Sağlık bakanlığı onayına haiz olan, uzman fırın ilaçlama şirketleri aracılığı ile yaptırılmalıdır.

Periyodik olarak yılda en az iki kez ilaçlanması zorunlu olan fırınlarda, haşere sorunu görülmese dahi, önlem ve dezenfekte amacıyla uygulama yapılması şarttır. Dolaştığı her alanda bakteri ve mikropları yayan haşereler, neden olduğu zararlı mikroorganizmalar nedeniyle besin maddelerinin bozulmasına ortam hazırladığı gibi gıda zehirlenmelerinin de sorumlusu niteliğindedir. Bu nedenle gıda alanlarında ilaçlama yaptırmak, insan sağlığı açısından oldukça mühimdir. Sağlık Bakanlığı onayı ile hizmet veren fırın ve böcek ilaçlama şirketleri ile anlaşmak gerekir. Birim ilaçlama olarak, ekonomik fırın ilaçlama fiyatları ile kaliteli hizmet vermekteyiz.

Şirketimiz, tüm haşere ve kemirgenlere karşı etkili ilaçlarla alanında uzman ilaçlama servisi elemanları ile kesin çözüm veren uygulamalar yapmaktadır. 7/24 müşteri temsilciliklerimiz i arayarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Birim Böcek İlaçlama, Kalite, Güven, Garanti.

BÖCEK İLAÇLAMA - FARE İLAÇLAMA

Birim Böcek İlaçlama, olarak, İstanbul, Kocaeli ve Sakarya'ya bağlı tüm ilçelerde, böcek ilaçlama ve fare ilaçlama (kemirgen) hizmeti veren bir ilaçlama şirketiyiz. Dürüst, disiplinli, çağdaş, deneyimli ve birikimli bir şekilde faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.

Profesyonel Böcek İlaçlama Hizmetleri

İlaçlama çalışmalarında Dünya Sağlık Örgütü onaylı ilaç kullanarak insana ve doğaya zararsız buna karşılık böcekler ve kemirgenlere karşı mücadelede tam sonuç verecek nitelikte hizmet vermekteyiz.

Müşteri Memnuniyeti

Tüm hizmetlerimizde müşteri memnuniyetini her şeyin üzerinde tutuyoruz. İlaçlama servisi hizmetlerinden yararlanmak için çağrı merkezimiz den randevu ve ilaçlama konusunda 7/24 detaylı bilgi alabilirsiniz.

Hakkımızda

İstanbul, Kocaeli ve Sakarya’da böcek ve kemirgen ilaçlama hizmeti veren kurumsal bir şirketiz.

İlaçlamada, Dünya Sağlık Örgütü (WHO) ve Sağlık Bakanlığı onaylı, insan ve doğaya zararsız, buna karşılık böcek ve kemirgenlere karşı mücadelede kesin sonuç veren ilaçlar kullanmaktayız.

Haşereler ile mücadeleyi, çağdaş, güvenli, ekonomik, garantili, uygun ekipman ve ilaç kullanımı konusunda uzman kadromuzla, yerine getirmekteyiz.

İlaçlama faaliyetlerini, dünya ölçeğinde sürdüren şirketimize her türlü bilgi ve destek için 7/24 ulaşabilirsiniz.

0850 808 8711

info@birimilaclama.com

İletişim

İstanbul, Kocaeli ve Sakarya'ya bağlı tüm ilçelerde, 7/24 kaliteli, güvenli ve garantili ilaçlama için hizmetinizdeyiz!

error: İçerik korumalıdır!