Fabrika İlaçlama

    Fabrika İlaçlama,

Fabrika ilaçlama: açık alanlardan fabrikalara kolaylıkla giriş yapabilen haşere ve kemirgenlere karşı önlem oluşturabilmek için fabrika iç mekanlarının yanı sıra, bina çevresinin de ilaçlanması büyük önem arz eder. Özellikle, yakınında rögar ya da kanalizasyon kanalı bulunan fabrika binalarında, tarla faresi ve lağım faresi gibi kemirgenlere sıklıkla rastlanmaktadır. Bu tip alanlarda sıvı fare ilaçları ile başarı sağlanabileceği gibi, istasyon ya da zehirli yem kullanılarak da önlem almak gereklidir. Ayrıca fabrika gibi büyük alanlarda hem sıvı ilaçlar hem de tuzak tipi fare ilaçları kullanılarak fabrika ilaçlama yapılabilmektedir. Mutlaka, profesyonel olarak hizmet veren ilaçlama firmaları ile anlaşmanız gerekmektedir. Böyle büyük alanlarda, fabrika ilaçlama şirketleri arasında her şirket doğru ilaçlama uygulaması yapamaz. İlaçlama servisleri, alanında uzman personellerden oluşmalıdır. Birim ilaçlama olarak, uzun yıllardır sektörde profesyonel olarak hizmet vermekteyiz.

Fabrika İlaçlama Fiyatları
İlaçlama fiyatları, fabrikanın büyüklüğü ve uygulama yapılacak haşere ya da kemirgen yoğunluğu baz alınarak kullanılacak fare ya da haşere ilacı miktarı doğrultusunda belirlenir. Amatör yöntemler ile kesinlikle yapılmaması gereken ilaçlama, profesyonel ilaçlama şirketleri tarafından, Sağlık Bakanlığının onayını almış ilaçlar ile yapılmalıdır. Dolayısıyla fabrikalarda yapılacak böcek ilaçlama işlemlerinde kaliteli böcek ilaçları kullanılması ve Sağlık Bakanlığından onaylı olan böcek ilaçlama firmaları ile çalışılması şarttır.

Garantili ve kaliteli hizmetlerimiz için, bizimle 7/24 iletişime geçebilirsiniz.

Birim Böcek İlaçlama, 

BÖCEK İLAÇLAMA - FARE İLAÇLAMA

Birim Böcek İlaçlama, olarak, İstanbul, Kocaeli ve Sakarya'ya bağlı tüm ilçelerde, böcek ilaçlama ve fare ilaçlama (kemirgen) hizmeti veren bir ilaçlama şirketiyiz. Dürüst, disiplinli, çağdaş, deneyimli ve birikimli bir şekilde faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.

Profesyonel Böcek İlaçlama Hizmetleri

İlaçlama çalışmalarında Dünya Sağlık Örgütü onaylı ilaç kullanarak insana ve doğaya zararsız buna karşılık böcekler ve kemirgenlere karşı mücadelede tam sonuç verecek nitelikte hizmet vermekteyiz.

Müşteri Memnuniyeti

Tüm hizmetlerimizde müşteri memnuniyetini her şeyin üzerinde tutuyoruz. İlaçlama servisi hizmetlerinden yararlanmak için çağrı merkezimiz den randevu ve ilaçlama konusunda 7/24 detaylı bilgi alabilirsiniz.

Hakkımızda

İstanbul, Kocaeli ve Sakarya’da böcek ve kemirgen ilaçlama hizmeti veren kurumsal bir şirketiz.

İlaçlamada, Dünya Sağlık Örgütü (WHO) ve Sağlık Bakanlığı onaylı, insan ve doğaya zararsız, buna karşılık böcek ve kemirgenlere karşı mücadelede kesin sonuç veren ilaçlar kullanmaktayız.

Haşereler ile mücadeleyi, çağdaş, güvenli, ekonomik, garantili, uygun ekipman ve ilaç kullanımı konusunda uzman kadromuzla, yerine getirmekteyiz.

İlaçlama faaliyetlerini, dünya ölçeğinde sürdüren şirketimize her türlü bilgi ve destek için 7/24 ulaşabilirsiniz.

0850 808 8711

info@birimilaclama.com

İletişim

İstanbul, Kocaeli ve Sakarya'ya bağlı tüm ilçelerde, 7/24 kaliteli, güvenli ve garantili ilaçlama için hizmetinizdeyiz!

error: İçerik korumalıdır!